Etappe 4: Marathon Marteletappe3-7-2008

Vandaag stond ÚÚn van de grootste uitdagingen van de Breslau op het programma: de marathonetappe. Deze etappe is 456Km. Dit betekent dat vele teams langer dan 24uur onderweg zijn. Daar hadden wij dus ook maar alvast op gerekend.

wonderwel ging het eigelijk vanaf het begin prima. We hebben lekker gereden en vele teams in kunnen halen. (beide voertuigen) we startten als 81ee (eq 1) en reden gestaag vele teams in de moeilijke passages voorbij. Vervolgens haalde een aantal daarvan ons weer in op de snelle stukken. Onze veren & schokbrekers voldoen prima, maar we komen te kort wanneer het echt hard moet gaan.

We hebben de hele dag super gereden en leven leek het er op dat we vˇˇr 0.00u binnen zouden komen. Helaas gooide een fout in het roadbook roet in het eten en hebben we een uur rondjes gereden op zoek naar de volgende situatie...
Toch zijn we zeer tevreden met een tijd van 16uur!

Op het kamp aangekomen lag het serviceteam te slapen, zodat ze, zodra wij binnen kwamen, direct konden helpen met sleutelen. Om 02.45u kwamen Martijn en Geert aan op het kamp. Ze hadden ons de co÷rdinaten gevraagd en besloten niet verder door te rijden. Ze waren de weg kwijt geraakt, uren aan het zoeken geweest en besloten de laatste 70 km niet meer te rijden...

We hebben nog tot 05.00u doorgewerkt om de auto weer in order te hebben. Martijn en Geert kozen ervoor dit de volgende ochtend te doen, omdat ze toch later zouden starten.

Wat een marteletappe...

terug naar het overzicht