We gaan bijna vertrekken!15-6-2011

De laatste voorbereidingen worden gedaan en het is bijna zover, we vertrekken over enkele dagen naar Breslau (Wroclaw) in Polen voor de start en hopen 8 dagen later over de finish te rijden in Dresden, Duitsland.

Het einde van de voorbereidingen begint te naderen, toch komt de vertrekdatum altijd sneller dan verwacht. Er zal nog flink moeten worden gewerkt, de komende dagen.

Naast de rally-auto's is er ook flink aan de service container gewerkt, we hopen daar ook veel plezier van te hebben.

De kampen tijdens de rally zijn bekend, na de start in Breslau rijden de service wagens via een verbindingsetappe van 400 km richting het noorden naar een plaatsje Recz. Dat klinkt meteen als de befaamde Hannibal etappe voor ons, er is sprake van ruim 500 km gecombineerd special stage en verbinding.

Het volgende kamp ligt weer richting het zuiden, in Zagan en later in de week gaan we naar Dresden in Duitsland.

We zullen het allemaal vanzelf zien!

Het weer in Polen is wisselvallig: kans op regen en onweer, maar niet koud. Begin volgende week wordt er nog veel onweer verwacht.

Een beetje "vocht" in de bossen kan positief zijn voor ons, maar te zwaar terrein is weer nadelig.

Ook dat zullen we zien!

En ding is zeker: we hebben er zin in! We zullen onze best doen om het live-verslag 's avonds te schrijven en tijdens de dagen zullen we de sms lijst gebruik voor kleine status updates. Heb je je nog niet ingeschreven? Het kan nog!

Terug naar het nieuwsoverzicht