Geslaagde 'open middag'!20-6-2010

Na een flinke tegenvaller voor Eq 2 zaterdag kunnen we in ieder geval terug kijken op een leuke & gezellige 'open middag'. Bovendien goed nieuws: De Unimog van Eq 2 heeft weer wielen!

Tijdens de afrondende werkzaamheden (remmen stellen) aan de auto van Eq2 ontdekten we een vervelende 'tik' in het differentieel van de vooras... :(
Na een kort overleg zijn we in een aardige achtbaan gestapt. Bellen met Andy (VK Cars) of hij een differentieelhad liggen. daarna zijn Frank sr en Corry in de auto gestapt om 'even' ope- en neer te rijden naar BelgiŽ (430km) om het diff. te halen. ondertussen in Heesch de vooras onder de auto geschroefd en volledig uitelkaar gehaald. Na een onderbreking van de 'open middag' zat de vooras er zondagavond om 22u weer onder!

Open Middag


We dachten bij het plannen: 4 dagen voor vertrek, dan zij de auto's wel klaar... Hmm... De auto van Eq1 had geen Bull Bar en die van Eq 2 geen vooras...
Het mocht de pret niet drukken. Het was een gezellige middag met veel opkomst waaronder ook enkele onverwachte bezoeken. Bij deze willen we iedereen bedanken voor de getoonde interesse en leuke complimenten!

Terug naar het nieuwsoverzicht