Deelname `Die Breslau` uitgesteld...12-6-2007

Afgelopen 11 maanden hebben we hard gewerkt aan onze Unimogs en elk vrij uur geinvesteerd om op 30 juni 2007 aan de start te verschijnen van één van de zwaarste rally’s van europa: Die Breslau.

De grondige ombouw aan de voertuigen heeft door enkele technische tegenslagen meer tijd gekost dan gepland, wat weer ten koste gegaan is van het uitvoerig aan de tand voelen van de voertuigen.

Recente test hebben aangetoond dat we auto’s hebben gebouwd die voor ons doel erg goed presteren; Veel vermogen, veel bodemvrijheid en uitstekende terreinvaardigheden.
Deze tests hebben echter ook aangetoond dat onze Unimogs er nog niet klaar voor zijn. Geen grote onoverkomenlijkheden, maar zaken die wel meer en uitgebreidere tests vragen omdat ze anders een vroegtijdig uitvallen zouden kunnen veroorzaken.

Voor de benodigde beproeving en eventuele aanpassingen is de resterende tijd tot de start echter te kort.

We hebben daarom, met pijn in het hart, moeten besluiten om dit jaar niet aan de start te verschijnen, omdat we er zelf niet van overtuigd zijn dat we onder de huidige omstandigheden de rally kunnen uitrijden. Endaar ligt toch onze ambitie, competatief meerijden, maar vooral uitrijden!
Komend jaar willen we daarom gebruiken om beide auto’s verder uit te ontwikkelen en waar mogelijk aan lokale evenementen deel te nemen, zodat we de Unimogs verder kunnen optimaliseren.

Het is uitstel, maar zeker geen afstel!

Met vriendelijke groet,
Team Brabant-Breslau,
Martijn & Geert
Frank & Pieter-Jan
Frank sr & Miel


Terug naar het nieuwsoverzicht