Team Brabant-Breslau werkt gestaag door!20-5-2007

Beide teams vorderen met hun werkzaamheden. Team 1 heeft onlangs een proefrit gemaakt na het wijzingen van de koeling en het monteren van spatborden.

Terwijl de wagen van Martijn en Geert al rondjes rijdt op de crossbaan in Oss, vordert ook de wagen van Frank en Pieter-Jan. Langzaamaan begint het nieuwe dashboard, de koeling die naar achter is verlegd en de rubberspatborden vorm te krijgen. Het moment van het daadwerkelijke starten van de 300 Turbo Diesel komt zeker dichterbij!

Martijn en Geert zijn ondertussen ook bezig geweest met het verleggen van de koeling, de 2e hands ventilatoren zijn hiervoor gekocht en ruwweg aangesloten. De rekjes voor de radiateuren zijn gemaakt. Omdat dit alles een nogal ingrijpende aangelegenheid is hebben we besloten de zondag te gaan rijden op het Hemelvaart treffen van de Jeebee 4x4 club. De koeling lijkt - in het terrein - in ieder geval goed te werken, al moet deze nog wel handmatig worden aangezet.

Verder hebben we gemerkt dat de v-profiel banden hun werk goed doen en de achterspatborden wat hoger moeten, willen we ze onderweg niet verliezen.

Er zijn weer nieuwe foto`s toegevoegd aan het fotoboek!

Terug naar het nieuwsoverzicht