Dresden, we komen eraan!24-6-2009

We zijn er klaar voor, de auto's zijn gisteravond op transport gezet en de karavaan is vanochtend vroeg vertrokken, wijzelf vertrekken morgenochtend.

De laatste dagen is er nog koortsachtig gewerkt aan de auto's, lijstjes blijven groeien en soms lijkt het einde niet in zicht te komen. Op beide auto's werken de luchtgestuurde sperren! Een mooie verbetering, nu hopen dat ze in het terrein ook blijven werken. Er is nog gewerkt aan verlichting, pedalen afdichting, stuurbekrachtiging en nog veel meer...

Als we donderdagavond in Dresden aankomen is het kamp opbouwen geblazen en de laatste dingetjes aan de voertuigen doen, er is nog wel een lijstje wat we af dienen te werken.

Het wordt dit jaar zwaar, erg zwaar... Volgens het laatste nieuws via Rally Maniacs (zie de link hieronder) komen er dit jaar 2 marathon etappes (580 & 485 km!) en gaan we ook naar de Hohenmolsen (Leipzig), waar we een pittig terrein kunnen verwachten in een open mijn-bouw gebied. Dat worden lange dagen en korte nachten.


Via Duitse en Poolse zenders kun je rallyverslagen zien en horen, maar ook op internet is er veel te lezen. Uiteraard op onze eigen site, we zullen onze best doen (maar lang niet altijd tijd genoeg hebben), maar ook op de sites van andere teams.

Hieronder staat een lijst met websites waarop je verslagen, foto's en dergelijke kunt vinden.

http://www.dresden-breslau.com (live verslag met foto's en video)
http://www.brabant-breslau.nl (onder het kopje "live verslag")
http://www.4x4teamdrechtsteden.nl
http://www.hedima.com
http://www.uralteamveldhoven.nl
http://www.stokerteamsport.nl
http://www.rallymaniacs.nl
http://www.www.rallye-breslau.com

Er zijn dit jaar meer dan 300 deelnemers en we wensen alle teams veel succes en doorzettings vermogen!


Rally Maniacs over Breslau 2009, de zwaarste ooit!

Terug naar het nieuwsoverzicht