De startnummers zijn bekend!3-4-2009

Die Breslau 2009 komt met rasse schreden dichterbij, onze startnummers zijn inmiddels bekend. Equipe 1 heeft nr (start_vet)320(stop_vet) en equipe 2 start met nummer (start_vet)321(stop_vet). Misschien zitten we samen in de proloog?

Er komt steeds meer informatie beschikbaar over Die Breslau 2009, hoe de organisatie in elkaar steekt, hoeveel deelnemers er zijn (er is een maximum aantal deelnemers vastgesteld). Wij hebben ons aangemeld als "lichte vrachtwagen", daar is nog wat meer ruimte dan voor "personenauto". Het zal weer gezellig worden, zo weten dat Hedima met 1 vrachtwagen mee gaat doen en 4x4 Team Drechtsteden met 3 personenauto's!

Met onze startnummers 320 en 321 starten we aardig vooraan op de proloogdag, wat er daarna gaat gebeuren is afwachten.

Ondertussen gaat het werk verder, er is nog veel gecontroleerd aan de auto's en er is ook wat verborgen schade gevonden. Zo bleek een steekas van de wagen van Frank finaal te zijn afgesneden en is een koker in de cabine aan 2 kanten afgescheurd, de op de Breslau 2008 gerepareerde cabinesteunen van Martijn z'n auto hebben het ook nog niet helemaal gehouden en zijn toch weer een beetje gaan scheuren en de remvoeringen waren helemaal weg wat vervolgens schade aan de remtrommels heeft veroorzaakt.

Affijn, we sleutelen vrolijk door en zorgen ervoor dat de wagens tip-top in orde zijn zodat we tijdens de rally zo min mogelijk hoeven te sleutelen!

Terug naar het nieuwsoverzicht