Breslau 2009: we komen eraan!11-3-2009

Sinds begin februari is het alweer mogelijk om je aan te melden voor de 15e "Abenteuer Rallye Dresden - Breslau", Team Brabant-Breslau heeft zich afgelopen weekend aangemeld en het inschrijfgeld is inmiddels overgemaakt.

Team Brabant-Breslau is er zeker van: ze gaan er weer voor! Na het fantastische avontuur van afgelopen jaar willen de 4 ook in 2009 weer deelnemen aan de "avonturen rally Dresden-Breslau".

De inschrijving is alweer even geopend en beide equipes hebben zich ingeschreven, dit keer rijden we mee als "lichte vrachtwagen", aangezien we het gewichtsverschil tussen de andere personenauto's en onszelf afgelopen jaar wel erg groot vonden.

De ervaringen van 2008 worden meegenomen in de voorbereidingen van 2009, er is genoeg te repareren en te veranderen aan beide wagens.

Het mantra "schokbrekers schokbrekers schokbrekers" is ook bij ons aangekomen en we zijn dan ook aan het onderzoeken welke vervangende schokbrekers we kunnen plaatsen om onze huidige Koni's te vervangen, we hebben hierbij hulp gekregen van Joris van het ASAP Truck Rally Team ( http://www.unimog.be ).

Verder zijn we aan het kijken of het mogelijk is om de sper afzonderlijk luchtgeschakeld te maken ipv handmatig, afgelopen jaar waren er wat problemen met de sperren in het echte zware terrein.

Zullen onze voorbereidingen ons helpen om de finish dit jaar wat sneller te halen? We hopen het, maar bovenal blijft het prioriteit om de rally vooral uit te rijden!

Terug naar het nieuwsoverzicht