Nieuwe sponsor, nieuwe turbo en ander nieuws!31-3-2010

De voorbereidingen voor 'de Breslau 2010' zijn in volle gang en liggen prima op schema. Zoals de titel al vermeld hebben we een nieuwe (transport) sponsor en hebben we een nieuwe turbo voor onze vorig jaar gereviseerde motor.
Servicecontainer
Om het transport en de service wat beter te organiseren hebben we onlangs een zeecontainer gekocht met haakarm slede. In deze container komt de rally-Unimog ťn een kleine werkplaats. Wanneer de Unimog niet in de container staat kunnen we in dat gedeelte slapen op neerklapbare bedden! (het wordt steeds luxer!)

Deze container heeft een haakarmslede waarmee hij snel en gemakkelijk op een containervrachtauto gezet kan worden. Zo kunnen we (bijna) gelijkvloers in en uit de werkplaats lopen en is het hele spul gemakkelijk te laden. Wat nog ontbrak is een containerauto, maar daar hebben we een oplossing voor gevonden!

Sponsor

Pennings Sloopwerken

uit Heesch heeft voor 2 weken een containerauto ter beschikking gesteld! Waarvoor hulde uiteraard! Met deze auto is het transport en de service voor Equipe 2 compleet. Voor Equipe 1 zoeken we nog een aanhangwagen die een Unimog van 3000kg mag vervoeren. (Dus als je ideeŽn hebt...)

turbo turbo
Bij inspectie van de turbo bleek deze ernstig aan revisie toe te zijn. Helaas gaf het revisiebedrijf aan dat de turbo er zo slecht aan toe was dat deze vervangen diende te worden. Dit is een flinke aanslag op het budget... :-( maar het levert wel een mooi plaatje op!

Kabouter Wesley heeft iets anders met turbo's. Klik op de onderstaande link voor een vrollijke noot...

Kabouter Wesley: Turbo Turbo

Terug naar het nieuwsoverzicht