Kamp Dresden27-6-2009

Nadat we donderdag avond in Dresden waren aangekomen is het kamp hier langzaam volgestroomd met allerlei verschillende wagens, vrachtwagens, motoren en quads. Het is een drukke bezige boel.

Wij en ons service team zijn de hele vrijdag bezig geweest om de auto's in orde te krijgen en vrijdag middag zijn ze beide door de technische keuring gegaan. Na de keuring zijn we even over de proloog-baan gelopen, dat ziet er flink heftig uit.

's Avonds was er een bespreking waarbij duidelijk werd gemaakt hoe de komende dagen gaan verlopen: zaterdag ochtend vertrekken we eerst naar een locatie vlakbij, een zandafgraving, waar etappe 1 gereden zal worden. Er wordt gesproken over erg steile afdalingen en lange hellingen... We zijn benieuwd. Tegen het einde van de middag begint dan de proloog, eerst de motoren en quads, dan de personenwagens en dan onze klasse, de (lichte) vrachtwagens gevolgd door het echte zware spul.

Zondag ochtend de show-start en dan hop hop, een verbinding van 150 km richting Hohenmolsen, het Baja Saxonia terrein, daar rijden we etappe 2 van 39km.

De maandag gaat het richting de Poolse grens met een verbinding van 250km en een totale etappe van bijna 600km!! Dat wordt een lange dag... Pfft...


er worden veel foto's gemaakt door het publiek wat overal rond hangt.

Inmiddels werken de SMS-updates ook. Erg leuk! We kunnen nu als team korte berichtjes sturen per sms naar iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld. (max 3 per dag) Dit kan op de homepage en is helemaal gratis. Vervolgens kun je ook sms-jes terugsturen welke op de website bij sms-updates zullen verschijnen!

Terug naar het nieuwsoverzicht